Ελάτε και εσείς στην 4gr Networks!

Είστε απογοητευμένος ή δεν έχετε ικανοποιηθεί από την ποιότητα του web hosting που σας παρέχει ο τωρινός πάροχος φιλοξενίας σας;

Ελάτε και εσείς στην 4gr Networks!

Εταιρικό Προφίλ

Η GR-DNS.NETWORKS ιδρύθηκε το 1997 με εξειδίκευση στην εγκατάσταση δικτύων και τεχνικής υποστήριξης. Η συνεχής εξέλιξη την πληροφορικής οδήγησε την GR-DNS.NETWORKS στην επέκταση των δραστηριοτήτων της παρέχοντας προηγμένες υπηρεσίες Domainname, Web & DataHosting.

Το 2001, η GR-DNS.NETWORKS ήταν η πρώτη εταιρεία που προσέφερε υπηρεσίες φιλοξενίας web site σε Ελληνικό datacenter το 2005 πήρε την επίσημη άδεια της E.E.T.T. (Αρ.Πρωτοκόλλου 47 2367/16/04/04 STEFANIDES APOSTOLOS - GREAT DOMAINS με ΑΦΜ 043876490 ) και έγινε καταχωρητής ονομάτων χώρου .gr πληρώντας όλες τις προδιαγραφές όπως την ηλεκτρονική οργάνωση και διαχείριση πελατών καθώς και τις προδιαγραφές για την τήρηση Μητρώου .gr και την διατήρηση των προσωπικών δεδομένων.

Σήμερα προσφέρει σε διαφημιστικές εταιρείες και σε σχεδιαστές web εφαρμογών μαζί με την υπηρεσία καταχώρησης .gr domain name, την πιο αναπτυγμένη ASP.NET και Windows2008 πλατφόρμα φιλοξενίας διαθέσιμη στο Ελληνικό web σήμερα

Οι Πελάτες μας:

Οι πελάτες μας προέρχονται απο όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, φορείς του δημοσίου και Υπουργεία, δήμοι και κοινότητες, πολιτικοί και βουλευτές, εθνικός και τοπικός τύπος, εταιρίες υπηρεσιών internet κι εταιρίες υψηλής τεχνολογίας, εμπορικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και απλοί ιδιώτες.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση και η διεξοδική τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε από το 1997, εγγυώνται την εύκολη και χωρίς προβλήματα κατοχύρωση του domain σας και τη φιλοξενία του website σας, αποδίδουν την αξία στα χρήματα που επενδύετε σε εμάς.

Από την 1η στιγμή δημιουργούμε μεταξύ μας σχέσεις εμπιστοσύνης, απαραίτητες ειδικά σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε τώρα.

Η Υπόσχεση μας:

Μπορείτε να πείτε πως το κύριο αντικείμενο μας είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Αλήθεια δουλεύουμε πολύ σκληρά για αυτό, το 90% των συνεργατών μας είναι στην κυριολεξία αφοσιωμένοι σε αυτό. Πέρα λοιπόν απο γρήγορες ταχύτητες, καταπληκτική τεχνολογία τελευταίας γενιάς και τα καλύτερα ρεκόρ στην Ελληνική αγορά με τα συστήματα μας να παραμένουν online, περισσότερο από όλους, συνειδητοποιήσαμε πως πρέπει να κρίνουμε τους εαυτούς μας και στο πόσο καλά εξυπηρετούμε τους πελάτες μας. Άλλωστε εμείς πιστεύουμε πως μετράει πάρα πολύ στις επιχειρήσεις σήμερα.

Υποσχόμαστε:

  • Να είμαστε εδώ για εσάς, φιλικοί και εξυπηρετικοί πάντα.
  • Να απαντάμε το τηλέφωνο όταν χτυπάει, χωρίς εξαιρέσεις.
  • Να απαντάμε στα email σας πάντα και γρήγορα.
  • Να δίνουμε πάντα σωστές πληροφορίες για τα συστήματα μας και την κατάσταση τους.
  • και τέλος, υποσχόμαστε να ακούμε, άν υπήρξε έστω και μια φορά που δεν σας ικανοποιήσαμε θα θέλαμε να το ξέρουμε για να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Πιστεύουμε στους πελάτες μας, δώστε μας μια ιδέα για το πώς τα πηγαίνουμε. Θέλουμε να μάθουμε τα καλά και τα κακά και φυσικά όλα τα ενδιάμεσα... Σας ακούμε