Δωρεάν Αίτηση Αλλαγής Καταχωρητή .gr domain

domain names tranfer, Αίτηση Αλλαγής Καταχωρητή domain με δωρεάν web hosting email για όλα τα domain

Δωρεάν Αίτηση Αλλαγής Καταχωρητή .gr domain

alex for tziarisEasy .gr Transfer in

Δωρεάν μεταφορά gr domain στο 4gr.Net

Κάθε domain name, ανεξαρτήτως κατάληξης (.gr, .com, .net, .eu, .de κλπ) μπορεί να μεταφερθεί από τον τωρινό καταχωρητή σας στο 4gr.net και η διαχείρισή του να γίνεται μέσα από control panel διαχείρισης domain του 4gr.net, κάνοντας χρήση των εργαλείων και των υπηρεσιών που παρέχει στους κατόχους ονομάτων χώρου.

Το ξέρατε; Φόρμα αποστολής κωδικού εξουσιοδότησης


  1. Υποχρεωτικά για να μπορέσει να μεταφερθεί το domain σας, θα πρέπει να γνωρίζουμε το κωδικό διαχείρισης (password) του domain σας.
  2. Αν γνωρίζετε το Password τότε μεταφερθείτε στην σελίδα αίτησης αλλαγής καταχωρητή ( μεταφοράς του domain στο 4gr.net)Προσοχή μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες του 4gr.net.
  3. Αν δεν έχετε λογαριασμό πελάτη στο 4gr.net κλικ εδώ για την δημιουργία λογαριασμού πελάτη.
  4. Αν δεν γνωρίζετε το Password του domain σας, ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης απο τον  καταχωρητή σας με οποιονδήποτε τρόπο σας έχει προτείνει ο παλιός καταχωρητής σας.
  5. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην ανάκτηση του κωδικού εξουσιοδότησης του domain σας τότε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με το domain σας και θα σας στείλουμε εμείς τον κωδικό στο email ιδιοκτήτη του domain.
  6. Όταν πλέον έχετε το κωδικό μεταφερθείτε στην σελίδα αίτησης αλλαγής καταχωρητή (μεταφοράς του domain στο 4gr.net).

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μόνο αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό εξουσιοδότησης για να γίνει αποστολή του κωδικού στο email ιδιοκτήτη του domain.

.

Παρακαλώ δώστε στο πεδίο τον αριθμό που εμφανίζετε στο image.

Κλικ στο ΑΠΟΣΤΟΛΗ για την αποστολή του κωδικού στο email ιδιοκτήτη του domain.